Home > Branche > Nieuws > Nieuw visiedocument NSVV

,

Nieuw visiedocument NSVV

Delen

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) presenteerde op 16 mei, de Unesco Internationale dag van het Licht, haar nieuwe visiedocument. In het document is te lezen welke doelen de NSVV zichzelf stelt.

“De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) is dé Nederlandse autoriteit, vraagbaak en samenwerkingspartner op het gebied van daglicht en kunstlicht”, schrijft de organisatie onder meer. “Gegarandeerd onafhankelijk en altijd op de hoogte van de jongste nationale en internationale ontwikkelingen, wetenschappelijke onderzoeksresultaten en wet- en regelgeving. Wij staan voor duurzame relaties met alle partijen op het gebied van (dag)licht die tastbaar en wederzijds (zakelijk en/of maatschappelijk) succes opleveren. Proactief, betrokken en gedreven verrijken wij de samenleving met licht.”

Het gehele document is te downloaden op de website van de NSVV.

www.nsvv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie