Permanente Drentea-hub in Hoofddorp

Drentea heeft zich met een permanente ‘Circulaire Hub’ gevestigd bij C-Bèta in Hoofddorp.  “Omdat we als 100 procent Nederlands maakbedrijf koploper willen zijn met circulaire producten en een duurzame bedrijfsvoering, sluit deze stap volledig aan op onze ambitie om te werken naar een circulaire economie”, aldus het bedrijf uit Emmen.

Drentea doet volop mee met events, workshops en presentaties. “Daarnaast is er ruimte om te brainstormen met onze circulair adviseurs over huisvesting, hergebruik van producten en materialen en het vormgeven van circulaire interieurs.”

De circulaire economie moet grotendeels nog worden uitgevonden. Eén van de plekken waar dat gebeurt, is C-Bèta. Een oude hoeve aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. “De hoeve zelf is al een verrassend voorbeeld van circulair denken: ze is getransformeerd tot een inspiratieplek voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Ondernemers, overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Door constant in bèta-vorm te blijven wordt deze plek mooier, meer inspirerend en meer circulair, maar biedt het ook ruimte om nieuwe concepten uit te proberen.”

www.drentea.nl