Home > Productnieuws > Verlichting > SLV gaat verhuizen

SLV gaat verhuizen

Delen

Leverancier van verlichting SLV Nederland verhuist per 18 juni 2018 naar een nieuw adres: Kazernestraat 19, 5928 NL Venlo.

De nieuwe bedrijfslocatie van SLV Nederland bevindt zich in de Manufactuur. Het pand is een herbestemming van een van de fabriekshallen van de internationaal bekende meubelfabrikant Leolux. De bestaande ruimte is omgebouwd naar een open en transparante werkplek.

“In de renovatie is duurzaamheid, specifiek Cradle to Cradle, een doorslaggevende factor geweest in het ontwerp”, aldus SLV. “In het pand zitten meerdere creatieve bedrijven, waaronder architecten, projectinrichters, interieurontwerpers en het C2C ExpoLab. Onderling profiteren de bedrijven van elkaars kennis, kunde en netwerk.”

SLV Nederland heeft op de Kazernestraat 19 zijn kantoor en tevens het lokale logistiek centrum met magazijn.
Het hoofdkantoor van SLV bevindt zich in Duitsland, waar het bedrijf is opgericht in 1979. SLV heeft wereldwijd ruim zeshonderd medewerkers in dienst, bezit dochterondernemingen in dertien landen en werkt samen met partners in negentien landen. Het bedrijf heeft een productportfolio met zo’n vierduizend verlichtingsproducten voor woningen, kantoren, horeca en winkels.

www.slv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie