Home > Productnieuws > Verlichting > Trilux brengt Light + Building ’tot aan de voordeur’

Trilux brengt Light + Building ’tot aan de voordeur’

Delen

Light + Building 2018 was boeiend, inspirerend en baanbrekend. Trilux brengt de innovaties van de markt nu ´tot aan de voordeur´. ‘Wij komen onze toppers door heel Europa exclusief aan u voorstellen tijdens een trucktour met veertig stopplaatsen’, meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Voel, zie en beleef hoe verlichtingstechnologie van morgen uw werk vandaag al kan veranderen. Licht wordt veel meer dan verlichting. Nieuwe mogelijkheden, richtingen en innovaties veranderen onze manier van leven en werken. Trilux biedt professionele diensten en oplossingen om deze verandering bij u te realiseren. Tijdens de trucktour tonen we u de innovaties van de Light + Building die licht nog individueler en eenvoudig toepasbaar maken’.

De truck stopt vandaag (30 april 2018) op het Hembrugterrein in Amsterdam. Op 1 mei is de truck in Amersfoort, op 2 mei in Zwolle, op 3 mei in Namen en op 4 mei in Mechelen.

www.trilux.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie