Home > Productnieuws > Verlichting > LTS-armaturen toegevoegd aan Fagerhult-assortiment

LTS-armaturen toegevoegd aan Fagerhult-assortiment

Delen

De armaturen van het merk LTS Licht & Leuchten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via Fagerhult Nederland. Het Duitse verlichtingsbedrijf maakt sinds 2010 deel uit van de Fagerhult Group. Met deze stap verstevigt Fagerhult Nederland haar positie op het gebied van verlichting en met name in Retail.

Fagerhult Group zet zijn merkenstrategie ook in Nederland door. Het Zweedse concern heeft de afgelopen jaren diverse sterke bedrijven overgenomen en voegt daarmee diversiteit en design toe aan het eigen Fagerhultmerk. De producten van LTS Licht & Leuchten, dat bekend staat om zijn hoogwaardige technische armaturen, zijn vanaf nu verkrijgbaar via Fagerhult Nederland.

LTS Licht & Leuchten GmbH ontwikkelt, produceert en levert technische armaturen van de hoogste kwaliteit en met vaak een optisch opvallend ontwerp. Dankzij het grote team van lichtontwerpers kan LTS rekening houden met de speciale wensen van klanten in de plannings- en constructiefase van een bouwproject en daarmee individuele verlichtingsoplossingen realiseren. LTS producten worden voornamelijk gebruikt in de gebieden als detailhandel, kantoor, architectuur en hospitality.

Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtingssystemen voor openbare ruimtes als kantoren, scholen, winkels, industrie én voor de zorg- en recreatiesector.

www.fagerhult.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand