Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Hanneke van de Pol creëert sfeer van kunst, antiek en design

Hanneke van de Pol creëert sfeer van kunst, antiek en design

Delen

Liefhebbers van kunst, antiek en design in het interieur kunnen hun hart ophalen met de onlangs verschenen nieuwe collectie wandbekleding, ontworpen door de Arnhemse ontwerpster Hanneke van de Pol.

Of u nu houdt van Jugendstil, Art deco, modern of meer van een oriëntaalse interieurstijl; de nieuwe ‘Wallcovering’ collectie is een walhalla voor wie op zoek is naar een mooie, naadloze én eenvoudig aan te brengen wandbekleding, die de bijzondere sferen van vervlogen tijden terug weet te brengen in het interieur van nu. De collectie bestaat momenteel uit meer dan tachtig stijlvolle dessins en patronen die te bestellen zijn op de website van Artwallcollection en in de winkel van grafisch- en ruimtelijk ontwerpster Hanneke van de Pol.

Naast de vaste collectie levert Hanneke van der Pol bijzonder maatwerk voor hotels, restaurants en kantoren. Dit kan variëren van een bijzonder kleurenplan voor uw interieur tot een compleet interieurontwerp. Met een exclusief ontworpen wandbekleding, het gevoel voor kleur en materialen belooft Van de Pol ieder interieur om te toveren tot een klein paradijs waar het bijzonder aangenaam vertoeven is.

Hanneke van de Pol.

De speciaal op maat gemaakte en geleverde wandbekleding wordt gemaakt van een fijngeweven pvc doek met een matte en luxueuze textiele uitstraling, dat waterafstotend, krasvast en kreukvrij is. Daarnaast heeft het naadloze behang een gewicht van 330 gram per vierkante meter, een B1/M1 certificering en het FSC mix label en kan het tot wel 5 meter hoogte en 40 meter breedte naadloos geleverd worden. Kortom een behang dat tegen een stootje kan en geschikt is voor diverse interieurs. Te bekijken in de Shop & Studio van de ontwerpster in het Modekwartier van Arnhem. De winkel is iedere zaterdag geopend van 12.00-17.00 uur. Adres: Klarendalseweg 363

www.artwallcollection.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie