Home > Ontwerp > Akoestiek > Triplaco Print Acoustics wil inspireren

,

Triplaco Print Acoustics wil inspireren

Delen

Triplaco Print Acoustics heeft de collectie flink uitgebreid. De komende tijd wil het Belgische bedrijf dit onder de aandacht brengen van internationale klanten. Kristoff Vereecke, General Manager Print Acoustics, geeft tekst en uitleg.

De akoestisch dempende panelen van Print Acoustics absorberen de storende geluiden in een ruimte. Door de verminderde reflectie gaan de nagalmtijd en – niveau dalen. “We focussen ons met deze producten niet alleen op de Belgische markt, maar richten ons ook op het dichte en verre buitenland”, aldus Vereecke.

“Op vlak van ontwikkeling hebben we de laatste maanden niet stilgezeten”, vervolgt de General Manager. “Het resultaat is een vernieuwde een heel uitgebreide collectie met meer dan dertig verschillende producten.”

Het assortiment zal onder meer gepresenteerd worden op Architect@Work in Luxemburg, dat eind april gehouden zal worden. “Architect@Work in Luxemburg, maar ook de edities van Rotterdam en Parijs  later op het jaar, zijn heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Print Acoustics. Op die beurzen kunnen we niet alleen onze innovaties aan een gericht publiek van architecten, interieurarchitecten en professionelen voorstellen, maar we krijgen van hen ook waardevolle informatie, die de basis vormt voor eventuele lichte aanpassingen aan de producten of de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.”

“We willen de naam Print Acoustics verder versterkt in de markt zetten en de architecten en professionele verwerkers inspireren met onze akoestische producten. We blijven ons succesvol concept trouw. Op onze stand zullen we net zoals op de voorbije edities van de beurs niet alleen onze producten presenteren, maar vooral ook bewijzen, dat ze echt werken.”

De bezoekers kunnen in een nis, uitgerust met akoestisch dempende wanden, plafonds en kastdeuren, stappen en zo zelf de invloed van de producten ervaren. “Als we op die manier de aandacht van de (interieur)architecten kunnen trekken en hen een bron van inspiratie en kennis voor hun huidige en toekomstige projecten kunnen geven, zullen we opnieuw van een succesvolle beurs kunnen spreken.”

www.triplaco.be
www.printacoustics.be

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie