Home > Branche > Nieuws > Trilux stopt met distributie medische producten

,

Trilux stopt met distributie medische producten

Delen

Trilux stopt met de distributie van medische producten. In juli 2015 nam moederbedrijf Trilux Group uit Duitsland reeds definitief afscheid van de medische tak Trilux Medical. Nu, ruim 2 jaar later, draagt ook Trilux CV de verkoopactiviteiten definitief over.

“Wij verleggen daarmee onze focus voor de volle 100 procent naar functionele verlichting voor binnen en buiten”, aldus Willem Dammers, managing director Trilux Benelux. “Nadat Trilux Medical meer dan 30 jaar is vertegenwoordigd door Trilux CV in Nederland, is er nu gezamenlijk voor gekozen de medische producten te distribueren via Medflex”, vervolgt Dammers. “Gezamenlijk betekent in dit geval, in nauw overleg met voormalig accountmanager Geza Palyama. Palyama blijft als directeur van Medflex hét aanspreekpunt in Nederland voor Trilux Medicalproducten. Voor beide partijen, en vooral voor alle betrokken klanten, betekent dit een betere focus en daarmee service.”

www.trilux.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie