Home > Productnieuws > Verlichting > Osram zet eigen locatie in nieuw licht

Osram zet eigen locatie in nieuw licht

Delen

De Osram-vestiging in Regenburg heeft nieuwe verlichting gekregen. Wie het project realiseerde? Osram.

“De installatie maakt deel uit van een innovatief concept voor een nieuw ontwerp van commerciéle gebouwen, met de nadruk op menselijke lichtbehoeftes”, aldus een woordvoerder. “Op basis van state-of-the-art LED-technologie is ‘human centric lighting’ gerealiseerd, bedoeld om een duurzame en positieve invloed te hebben op het toekomstige werkklimaat.”

Het nieuwe concept beslaat volgens de woordvoerder de gehele waardeketen van Osram, ‘van de LED tot de complete lichtoplossing’. “Eens te meer bewijzen we dat een van de meest attractieve werkgevers op het gebied van vooruitstrevende technologie te vinden is in Regensburg.”

www.osram.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie