Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Uitbreiding management Rohde & Grahl

Uitbreiding management Rohde & Grahl

Delen

Ontwikkelingen bij Rohde & Grahl. Na het verwerven van een deel van een rijksbrede circulaire opdracht, en na een succesvolle deelname aan vakbeurs Facilitair, maakt het Amersfoortse bedrijf bekend het management team verder uit te breiden. Ook werd opnieuw een Ecovadis Gold-certificaat in de wacht gesleept.<

Het management team van Rohde & Grahl (onderdeel van de Nowy Styl Group) werd tot voor kort gevormd door Walter Mineur en Hans Bloemendaal. Office Republic meldt dat het team met met ingang van 5 februari is uitgebreid met Sandra Foppen, Suzanne de Kruijf en Marc Dijk.

Voorts maakte Rohde & Grahl begin deze maand bekend dat het opnieuw een Ecovadis Gold-certificaat heeft behaald. EcoVadis is een platform dat in 110 landen wordt gebruikt om internationale bedrijven te helpen bij het beoordelen van het respect van hun leveranciers voor de natuurlijke omgeving en maatschappelijke behoeften. Rohde & Grahl GmbH ondergaat een jaarlijkse evaluatie door onafhankelijke deskundigen van EcoVadis. In maart 2016 kreeg het bedrijf voor de eerste keer de EcoVadis CSR-beoordeling “Goud”. In januari 2018 werd dit succes opnieuw herhaald. “We behoren met onze resultaten tot de beste 2% van alle producenten die door Ecovadis zijn beoordeeld!”

www.rohde-grahl.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie