Home > Branche > Nieuws > Duurzaam kantoor door Trilux

,

Duurzaam kantoor door Trilux

Delen

De nieuwste technieken, duurzame materialen en veel glas. Bij de realisatie van kantoorgebouw ‘de Curve’ is niets aan het toeval overgelaten. De ambitie om van dit pand het meest duurzame kantoorgebouw van IJsselstein te maken is ruimschoots bereikt. Het gebouw is inmiddels in gebruik door Technisch Beheer Nederland – onderdeel van Terberg Verenigde Bedrijven. In opdracht van Terberg Totaalinstallaties leverde Trilux met het lichtplan een stevige bijdrage aan de duurzaamheidsambities van het kantoorgebouw.

“Het pand is volledig uitgerust met LED-verlichting en intelligent gemaakt met behulp van het door ons ontwikkelde lichtmanagementsysteem LiveLink”, aldus Raymond van Dijken, accountmanager bij Trilux. “Dankzij de LiveLink app zijn armaturen individueel en in groepen te dimmen op smartphone en tablet. Dit verhoogt het comfort op de werkplek van de medewerkers. De armaturen en het lichtplan voldoen daarbij aan de hoogste duurzaamheidseisen. Maar ook op het gebied van interieurarchitectuur zet dit lichtplan belangrijke accenten, mede dankzij de vloeiende integratie in de aanwezige SIG Air Handling klimaatplafonds.”

www.trilux.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie