Elf diploma’s uitgereikt door Office Academy

Het vakgebied Mens & Ruimte (organisatiegericht huisvesten) heeft er weer elf vakbekwame mensen bij. Vandaag (26 januari 2018) vonden in ’Ede de examens plaats van de Basiscursus Inrichtingskunde (BIK). Twaalf kandidaten namen deel aan het examen en elf ervan wisten het diploma te behalen. Eén examenkandidaat moest wegens ziekte verstek laten gaan.

De geslaagden zijn: Margot Eland en Birgitte Claessens (gemeente Breda), Emiel Kruijning (Heutink Primair Onderwijs), Esther van de Veen (Veiligheids Regio Fryslan), Marcel Trommelen en Karin van Meer (Be by Bèta), Rebecca Schotman (gemeente Enschede), Maurice Kartner (Kantoorprojecten Stoffering), Paul Doornenbal (De Projectinrichter), Siebe te Winkel (Buropoint) en Chantal van Westen-Pool (Flexicomfort Kantoorinrichting).

De volgende Basiscursus Inrichtingskunde start op 6 maart aanstaande.
De volgende Hogere Opleiding Huisvestingskunde start in het najaar.

www.officeacademy.nl