Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Design District blijft in Rotterdam

,

Design District blijft in Rotterdam

Delen

Na de afgelopen succesvolle editie in 2017 met de vele positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers, vindt Design District 2018 dit jaar opnieuw plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het evenement vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 juni.

Het belooft weer een sprankelende editie te worden, want volgens de beursorganisatie zijn de standruimtes in de drie beschikbare hallen van de Van Nelle Fabriek al bijna allemaal gevuld. “Momenteel wordt nog hard gezocht naar mogelijkheden om uit te breiden op het terrein, om in ieder geval ook de beginnende en zelf-producerende ontwerpers en labels een plek te kunnen bieden. Hoe dan ook, het ziet er naar uit dat de deelnemerslijst weer langer wordt dan ooit!”

De volledige lijst met exposanten verschijnt in de loop van volgende maand op de nieuwe website van het evenement.

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand