Home > Branche > Nieuws > Maas & Hagoort ondersteunt de komende acht jaar het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van projectverlichting

Maas & Hagoort ondersteunt de komende acht jaar het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van projectverlichting

Maas & Hagoort ondersteunt de komende acht jaar het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van projectverlichting

Delen

In opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken gaat lichtexpert Maas & Hagoort aan de slag met het adviseren en leveren van de verlichting voor ambassades, Consulaten-Generaal en Permanente Vertegenwoordigingen van het Koninkrijk der Nederlanden in het buitenland. De samenwerking zal voor maximaal acht jaar gelden middels een raamovereenkomst.

De Directie Huisvesting en Facilitaire zaken (DHF) draagt zorg voor de vastgoed- en huisvestingprojecten van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, inclusief het beheer en het onderhoud daarvan in het buitenland. Het betreft her kanselarijen en residenties van ambassades, Consulaten-Generaal en Permanente Vertegenwoordigingen van Nederland in het buitenland. Maas & Hagoort is al 75 jaar een onafhankelijke kennispartner en expert op het gebied van verlichting. In deze lange periode heeft Maas & Hagoort al een aanzienlijke hoeveelheid projecten mogen verlichten namens verschillende Nederlandse overheidsdiensten in binnen- en buitenland.

‘’Met het tekenen van deze samenwerking dagen wij onszelf uit om nog meer na te gaan denken over de toekomst van duurzame en circulaire verlichtingsconcepten’’, aldus Willem-Jan Zwemer, commercieel directeur van Maas & Hagoort. ‘’Wij zijn dan ook enorm trots dat we het Ministerie van Buitenlandse Zaken mogen ondersteunen met het adviseren en realiseren van toekomstbestendige lichtoplossingen. Op deze manier dragen wij bij aan het werken voor, en onderhouden van buitenlandse relaties van Nederland.’’

Voor meer informatie kunt u terecht op www.maashagoort.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie