Home > Branche > Nieuws > Blok Plaatmateriaal opent nieuw filiaal op toonaangevende designlocatie in Breda

Blok Plaatmateriaal opent nieuw filiaal op toonaangevende designlocatie in Breda

Blok Plaatmateriaal opent nieuw filiaal op designlocatie in Breda

Delen

Het oer-Hollandse familiebedrijf Blok Plaatmateriaal, distributeur van kwalitatief hoogwaardige constructieve en decoratieve plaatmaterialen, opent dit voorjaar een nieuw filiaal op een toonaangevende designlocatie in Breda. 

Het nieuwe filiaal is een uitbreiding op de bestaande locaties in Beverwijk en Ede en is een belangrijke mijlpaal voor de snelgroeiende onderneming.

Sinds de oprichting door Arie en Lida Blok in 1981, heeft Blok Plaatmateriaal symbool gestaan voor innovatie en betrouwbaarheid in haar klantenrelaties en producten.

Dynamische en creatieve partner

Onder leiding van zoon Jan, die sinds 2008 aan het hoofd van de organisatie staat, heeft het bedrijf zichzelf succesvol verder ontwikkeld tot een gerenommeerde naam in de branche.

Het nieuwe filiaal in Breda sluit aan bij de missie van het bedrijf om een breder publiek te bereiken én heel Nederland van dienst te kunnen zijn. Jan Blok zegt daarover: ‘Blok Plaatmateriaal is in de loop der jaren een dynamische en creatieve partner geworden voor de meubel-, interieur- en afbouwer. We hebben met succes de aandacht van de markt getrokken met onze onconventionele, maar respectvolle benadering. Hierbij steken we veel aandacht en energie in onze klanten. We stellen hen centraal en willen graag in hun omgeving aanwezig zijn voor een nauwe samenwerking. Het besluit om een nieuw verkoop- en design filiaal in Breda te openen, sluit hier naadloos op aan.’

Lees ook: Blok Plaatmateriaal was een partner van de HMC ontwerpen bij Salone del Mobile 2022.

Een strategische vervolgstap

De strategische ligging in het zuiden van Nederland én de huisvesting in hetzelfde gebouw als design iconen Hans Lensvelt en Moooi, maken van het nieuwe filiaal een waardevol knooppunt voor creatie en inspiratie.

De nieuwe locatie, die op 1 april 2024 geopend wordt, wordt vormgegeven door Creative Director Carina Riezebos. In het nieuwe filiaal worden straks niet alleen alle b2b klanten ontvangen; het is ook een plek waar klanten, ontwerpers en architecten zelf alle materialen kunnen zien en voelen. Zij kunnen zich hier laten inspireren en worden betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe materialen en collecties. De aanwezigheid van de andere bedrijven maakt deze locatie extra aantrekkelijk en biedt mogelijkheden voor creatieve samenwerkingen.

De opening van het derde filiaal representeert een nieuwe, belangrijke fase voor Blok Plaatmateriaal. Vanuit Breda kan ze niet alleen uitzonderlijke producten en diensten aanbieden, maar ook haar klanten volop inspireren vóór en tijdens hun projecten.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand