Home > Branche > Building of the Year Awards 2024: Dornbracht sponsort opnieuw competitie voor architectonische excellentie

Building of the Year Awards 2024: Dornbracht sponsort opnieuw competitie voor architectonische excellentie

Building of the Year Awards, bekroont elk jaar innovatieve architectuurprojecten.

Delen

Gebouwen die opvallen door hun unieke ontwerp, intelligentie of meerwaarde voor de samenleving: de Building of the Year Awards, georganiseerd door ArchDaily, bekroont elk jaar innovatieve architectuurprojecten. Kranenproducent Dornbracht is ook in 2024 weer hoofdsponsor van de competitie en handelt daarmee geheel in overeenstemming met zijn claim ‘Leading Designs for Architecture‘.

Met zijn betrokkenheid bij de Building of the Year Awards documenteert het bedrijf uit Iserlohn zijn verbondenheid met architecten en ontwerpers wereldwijd. De publieksprijs, georganiseerd door het online platform ArchDaily, is internationaal een van de architectuurwedstrijden met het grootste bereik. Duizenden lezers brengen sinds 2009 hun stem uit om de beste architectonische werken van het jaar te kiezen. Dit geeft ontwerpers de kans om hun architectonische prestaties aan een breed publiek te presenteren.

“In de visionaire architectuur van nu worden de ideeën geboren, die hun stempel drukken op de steden van morgen en voor de volgende generaties vormgeven”, zegt Stefan Gesing, CEO Dornbracht AG & Co. KG. Hij vervolgt: “De Building of the Year Awards geeft zulke trendsettende gebouwconcepten de aandacht die ze verdienen. Het is ons daarom ook dit jaar een groot genoegen ArchDaily te ondersteunen bij het organiseren van de competitie.”

Voor de competitie van dit jaar zijn circa 4000 werken uit meer dan 100 landen genomineerd. Architectuurliefhebbers kunnen van 30 januari tot 21 februari 2024 stemmen op hun favoriete project. De winnaars worden bekendgemaakt op 22 februari.

Meer informatie vindt u op www.dornbracht.com.

Over Dornbracht

Dornbracht met hoofdvestiging in Iserlohn is toonaangevend aanbieder van hoogwaardige designkranen en -accessoires voor badkamer, spa en keuken. Het bedrijf werd opgericht in 1950 en is vandaag de dag met zijn productportfolio in meer dan 125 markten internationaal actief. Met duidelijk omlijnde ontwerpprincipes voor duurzaam productdesign en een consequente focus op de behoeften van de gebruiker heeft Dornbracht badkamer en keuken ontwikkeld tot leefruimten – en daarbij steeds nieuwe maatstaven gezet. De premium producent staat overal ter wereld voor expertise op het gebied van design en architectuur met een productiekwaliteit op topniveau. Dit leiderschap komt tot uiting in de merkclaim Leading Designs for Architecture.

BIM-data van Dornbracht-producten zijn te downloaden via www.bimobject.com.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie