Home > Branche > Nieuws > Koninklijke Jaarbeurs introduceert duurzame stands voor beurzen en evenementen

Koninklijke Jaarbeurs introduceert duurzame stands voor beurzen en evenementen

Jaarbeurs biedt exposanten beursstand met duurzame en circulaire materialen

Delen

Koninklijke Jaarbeurs biedt haar exposanten vanaf 1 november de mogelijkheid om hun beursstand op te bouwen met duurzame en circulaire materialen. Met de introductie van de duurzame beursstand zet Jaarbeurs een belangrijke stap in het verder verduurzamen van haar beurzen en evenementen.

Marloes van den Berg, Chief People & Sustainability Officer Koninklijke Jaarbeurs: “Standbouwers en exposanten zijn steeds meer met hun ‘footprint’ van hun beursdeelname bezig. We merken dat men het steeds belangrijker vindt dat beursstands worden gemaakt van herbruikbare materialen. Deze gedachte sluit naadloos aan bij onze ambitie om de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en evenementen in Europa te worden. Dit is voor ons de reden om exposanten duurzame keuzes te bieden in het inrichten van hun stand.”

Jaarbeurs werkt voor de duurzame standbouw samen met leveranciers als Vepa the furniture factory, JMT en A-Booth. Deze leveranciers leveren circulaire materialen van meubilair, tapijt tot aan de wanden.

Lees ook: sinds juli werken de Jaarbeurs en Vepa samen.

https://www.jaarbeurs.nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie