Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Margherita – de nieuwe samenwerking tussen Poltrona Frau en Studio Fuksas

Margherita – de nieuwe samenwerking tussen Poltrona Frau en Studio Fuksas

Delen

Het Italiaanse erfgoedmerk Poltrona Frau en Studio Fuksas presenteren met veel plezier de nieuwste samenwerking ‘Margherita‘. Het is een nieuwe collectie op maat gemaakte fauteuils, stoelen en krukken ontworpen voor het Convention Centre “La Nuvola” in Rome.

Margherita - de nieuwe samenweking tussen Poltrona Frau en Studio Fuksas

De collectie Margherita (Italiaans voor “madeliefje”) speelt met een onconventioneel chromatisch palet van contrasterende heldere kleuren. De kleuren springen eruit in de omgeving van het Romeinse Convention Centre La Nuvola. De verschillende elementen vormen een sterke compositie die de ruimtes van de Bookshow en de Workshop in beslag neemt. De fauteuils, stoelen en krukken worden geleid door kronkelende lijnen, die doen denken aan de vormen van madeliefjesblaadjes. De natuur is het hoofdthema van de collectie. Dit sluit aan bij de milieuvriendelijke aanpak van La Nuvola. Zorg voor het milieu en voor de modernste technologie leven hier samen en ondersteunen elkaar bij elke taak.

Margherita is opnieuw een belangrijke mijlpaal voor Poltrona Frau’s Custom Interiors. Dit is de business unit van het merk die zit- en interieuroplossingen ontwikkelt voor auditoria, theaters, luchthavens, openbare ruimtes, kantoren, showrooms en hotels. Daarbij werken ze nauw samen met veel van de meest invloedrijke architecten en ontwerpers over de hele wereld. Margherita is het vervolg op de talrijke samenwerkingen met Studio Fuksas. Zoals de Bibi-stoel ontworpen voor het Auditorium van het Grappa Nardini Research Centre, en de Carla-fauteuil, ontworpen voor het Nationaal Archief van Frankrijk en aangepast voor het Rome EUR Convention Centre.

 

 

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand