Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuwe Nederlandse vertegenwoordiging Johanson

,

Nieuwe Nederlandse vertegenwoordiging Johanson

Delen

Arthur Eltink Agencies stopt per 1 mei aanstaande met de vertegenwoordiging van Johanson in Nederland. DB2 (Barend Verschuren) neemt het stokje over van Arthur Eltink, die hierover in een bericht aan de relaties het volgende meldt:  ‘Nagenoeg alles is eindig, zelfs mijn fantastische samenwerking met Johanson. Na ruim 40 jaar wordt het tijd om plaats te maken voor een nieuwe generatie’.

Eltink blijft tot eind 2022 ‘op de achtergrond’ beschikbaar om de overdracht in goede banen te leiden. ‘Mede dankzij u, heb ik een geweldig werkend en vooral afwisselend leven gehad’, vervolgt Eltink. ‘Zakelijk, creatief, reizen, beurzen, mooie projecten realiseren in alle branches die maar iets met meubilair te doen hebben. Hospitality, gaming, retail, jachtbouw, office, gezondheidszorg en nog veel meer; ik heb het allemaal mogen doen, dankzij u’.

Johanson is de laatste 25 jaar uitgegroeid van een fabrikant van nagenoeg enkel barkrukken tot een high-end brand/collectie voor de gehele projectmarkt.
Mogelijk blijft Arthur Eltink Agencies actief met een kleinere agentuur.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie