Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Salone del Mobile verplaatst naar juni

Salone del Mobile verplaatst naar juni

Delen

Het zal u niet zijn ontgaan: veel beurzen en evenementen uit het eerste kwartaal van dit jaar worden doorgeschoven naar een latere datum. Vorige week werd bekendgemaakt dat ook de Salone del Mobile kiest voor uitstel. Nieuwe datum: 7 tot en met 12 juni 2022.

De zestigste Salone stond oorspronkelijk gepland van 5 tot en met 10 april. Mario Porro, president van de Salone del Mobile: “Het uitstel biedt deelnemers, bezoekers, pers en de hele internationale meubel- en design-community de gelegenheid om het evenement op een optimale wijze te ervaren. Een veilig te bezoeken evenement dat de belofte draagt van innovaties. De focus ligt op duurzaamheid en zal een staalkaart bieden van de voortgang die de creatieve branche, ontwerpers en bedrijven op dit vlak hebben gemaakt.”

Porro vervolgt: “Verplaatsing van het evenement naar juni verzekert een sterke presentatie van buitenlandse deelnemers en professionals, wat altijd één van de sterke punten van de Salone is geweest. Het biedt tegelijkertijd meer en een betere voorbereidingstijd aan de deelnemers. Het verlangen naar de Salone neemt toe. Daarom werken we met z’n allen aan een evenement dat iedereen de kans biedt om een unieke, concrete en spannende ervaring op te doen. We zien ernaar uit.”

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand