Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wesley Bosma nieuwe managing director OCS+

Wesley Bosma nieuwe managing director OCS+

Delen

Een directiewisseling bij OCS+. Wesley Bosma (1991) is sinds 1 december de nieuwe managing director. Bosma is sinds 2012 in dienst bij OCS+. In 2018 heeft hij samen met oprichter Robbert Starre een management buy out gerealiseerd en extra werkkapitaal gecreëerd met het MGF. Hierdoor kon het groeitempo van OCS+ worden vastgehouden.

De twee oprichters van OCS+, Robbert Starre en Harro Hoencamp, blijven verbonden aan OCS+ en verleggen hun focus meer naar Business Development. Beiden blijven als founder/executive advisor betrokken, waarbij Robbert Starre tevens als aandeelhouder aanblijft.

Visie op de toekomst
De nieuwe managing director verwoordt zijn visie op de toekomst als volgt: “Wij vinden dat iedere medewerker altijd en overal het beste uit zichzelf móét kunnen halen. Medewerkers bepalen namelijk bij de meeste bedrijven het resultaat. Als zij zich gewaardeerd voelen”, vervolgt Bosma, “zorgt dat voor een beter rendement.”

OCS+ vraagt eigenzinnig door, ook als een bedrijf al heel goed weet wat men qua werkstijl en werkomgeving wil. OCS+ biedt flexibiliteit en een ’One Stop Shop’-mogelijkheid aan opdrachtgevers en werken in co-creatie samen met architecten, projectbureaus en vastgoedontwikkelaars om zo de optimale werkomgeving te creëren. “In het vernieuwde OCS+ Worklab in ’s-Hertogenbosch zijn de nieuwste mogelijkheden te ervaren op het gebied van een hybride werkomgeving. De nieuwe OCS+ website brengt onze toekomstvisie helder voor het voetlicht”, aldus Bosma.

www.ocs.plus

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie