Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wesley Bosma nieuwe managing director bij OCS+

,

Wesley Bosma nieuwe managing director bij OCS+

Delen

Per 1 december heeft een directiewisseling plaatsgevonden bij OCS+. Wesley Bosma (1991) is vanaf heden de nieuwe managing director. Bosma is sinds 2012 in dienst bij OCS+. In 2018 heeft hij samen met oprichter Robbert Starre een management buy out gerealiseerd en extra werkkapitaal ge­creëerd met het MGF. Hierdoor kon het groeitempo van OCS+ worden vast­gehouden.

De twee oprichters van OCS+, Robbert Starre en Harro Hoencamp, blijven verbonden aan OCS+ en verleggen hun focus meer naar Business Development. Beiden blijven als Founder / Executive Advisor betrokken, waarbij Robbert Starre tevens als aandeelhouder aanblijft.

De nieuwe managing director heeft een duidelijke visie op de toekomst. “Wij vinden dat elke medewerker altijd en overal het beste uit zichzelf móét kunnen halen. Medewerkers bepalen namelijk bij de meeste bedrijven het resultaat. Als zij zich gewaardeerd voelen,” vervolgt Bosma, “zorgt dat voor een beter rendement. OCS+ vraagt eigenzinnig door, ook als een bedrijf al heel goed weet wat men qua werkstijl en werkomgeving wil. OCS+ biedt flexibiliteit en een “’One Stop Shop”-mogelijkheid aan opdrachtgevers en werken in co-creatie samen met architecten, project­bureaus en vastgoedontwikkelaars om zo de optimale werk­omgeving te creëren. “In het vernieuwde OCS+ Worklab in ’s-Hertogen­bosch zijn de nieuwste moge­lijk­heden te ervaren op het gebied van een hybride werkomgeving.  De nieuwe OCS+ website brengt onze toekomstvisie helder voor het voetlicht” aldus Bosma.

Om ervoor te zorgen dat medewerkers altijd en overal het beste in zichzelf naar boven kunnen halen, creëert OCS+ complete werkomgevingen volgens de nieuwste inzichten op het gebied van werkprocessen, producten, techniek en architectuur. Het bedrijf vertaalt wereld­wijde inzichten en kennis naar lokale bedrijfscultu­ren. Doordat men weet wat er op lokaal niveau leeft, kan er optimaal ingespeeld worden op de wensen en behoeften van klanten. Het team bestaat uit vijfendertig professionele medewerkers die eindklanten, architecten en projectbureaus adviseren vanuit het kantoor/showroom in ’s-Hertogenbosch. OCS+ is Platinum Partner van Steelcase.

www.ocs.plus

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand