Home > Branche > Nieuws > Nieuwe datum voor FMN-congres

Nieuwe datum voor FMN-congres

Delen

Facility Management Nederland heeft het najaarscongres ‘FMN Connect XL Maak(t) de Verbinding’ verplaatst naar donderdag 13 januari 2022. “Het congresprogramma staat geheel in het teken van ‘Verbinding maken’ en juist dat belangrijke onderdeel wordt door de recente coronamaatregelen bemoeilijkt”, aldus een woordvoerder.

Met uitzondering van de Algemene Ledenvergadering wordt het gehele programma nu verplaatst naar 13 januari. Het programma wordt op de nieuwe datum afgesloten met de traditionele nieuwjaarsborrel en het Actieve Ledenuitje. De algemene ledenvergadering van FMN gaat wel door op 25 november maar zal dan virtueel gehouden worden. De aanvangstijd blijft ongewijzigd: 12.00 uur. Deze vergadering is alleen toegankelijk voor leden.

www.fmn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand