Home > Overig nieuws > Najaarscongres van FMN

Najaarscongres van FMN

Delen

Na een lange tijd van virtueel vergaderen, Zoom-borrels en Teams-yoga, kunnen collega’s uit het facilitaire werkveld elkaar weer live spreken tijdens het FMN Connect XL najaarscongres op 25 november 2021. De organisatie spreekt over ‘een middag die helemaal in het teken staat van ‘Verbinden’ met een bomvol programma en veel netwerkmogelijkheden’.

Wat is er zoal te verwachten? “Het thema verbinden is veelomvattend”, aldus de woordvoerder. “Van persoonlijk tot zakelijk en van HR tot ICT. We zullen zoveel mogelijk invalshoeken belichten in informele opzet. Als vereniging zit het maken van verbinding in ons DNA. Elkaar live ontmoeten en netwerken zijn belangrijke onderdelen van onze bijeenkomsten en deze zullen dus zeker niet ontbreken.”

Op het zogenoemde ‘festivalplein’ zijn partijen te vinden als FMN, Expertteam Faciliteren, Topdesk, Nuvolo, PWC, Essity, GreenTix, Dutch Green Building Council, Plan@Office, Facilicom, Colliers, Humanagement en HotspotLab. “Of volg een Spoedcursus Luisteren bij pianist Nicolaas Duin, maak persoonlijk kennis met de finalisten van de Student Awards, en wordt geinspireerd door de Interactieve Closing Keynote ‘Let’s Connect’ over de kracht van verbinden door Ad Bastiaanse.”

De jaarlijkse uitreiking van de FMN Student Awards is een terugkerend hoogtepunt van het FMN Connect XL najaarscongres. “De zes genomineerden presenteren zich met een video waarin ze meer over hun afstudeeronderzoek vertellen. Tijdens het middagprogramma is gelegenheid om uitgebreider kennis te maken met de finalisten en natuurlijk op de kandidaat van je voorkeur te stemmen. Aan het eind van het congres zullen de winnaars worden bekendgemaakt met een feestelijke uitreiking van de FMN Student Awards.” De dag wordt afgesloten met ‘een echte netwerkborrel’.

FMN-leden hebben gratis toegang tot het festival. Niet-leden, of gratis deelnemers van het FMN-platform dienen wel een betaalde ticket te kopen, maar hebben daarna wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50 procent van de normale contributie. De prijzen voor niet-leden zijn als volgt: ‘Professionals’: 160 euro; ‘Young professionals’ (t/m 30 jaar): 80 euro.

www.fmn.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie