Home > Branche > Nieuws > Alape viert 125-jarig jubileum

,

Alape viert 125-jarig jubileum

Delen

Sanitair-producent Alape viert veest. Het Duitse bedrijf blikt in 2021 terug op 125 jaar innovatie in de sanitaire ruimte. De onderneming uit Goslar produceert waskommen en wastafels uit geglazuurd staal en talloze andere producten voor de badkamer.

Onder het motto ‘Embracing Water for 125 Years’ viert Alape tijdens het jubileum de speciale verbinding tussen het unieke materiaal en water. Alape laat zich al van meet af aan inspireren door water. “Geglazuurd staal dient al 125 jaar als vormgever van dit kostbare element en wordt daarom steeds opnieuw gevierd. Door ons design creëren we de vorm en vangen we het water op. Het water maakt onze producten levend”, zegt Andrea Jürgens namens het bedrijf.

Voortaan biedt de onderneming een fabrieksgarantie van 25 jaar op waskommen en wastafels. “Zo willen we nogmaals de voordelen en duurzaamheid van ons materiaal benadrukken”, zegt directeur Michael Mager. “Wie kiest voor een waskom of wastafel uit geglazuurd staal, krijgt een product dat de duurzaamheid van diverse andere materialen aanzienlijk overstijgt. Geglazuurd staal is bovendien stevig en hygiënisch.”

www.alape.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie