Home > Branche > Nieuws > FMN organiseert festival

,

FMN organiseert festival

Delen

Op donderdag 27 mei organiseert FMN samen met Facilicom het virtuele SDG Festival. ‘Sustainable Development Goals’ (SDG) staan centraal. “Onder het motto ‘hoe duurzaam doe jij?’ steken we het voorjaarscongres FMN Connect XL in een nieuw jasje”, aldus FMN. “Het digitale festivalterrein kent diverse podia en lounges en brengt virtueel netwerken to the next level.”

 

“In aansluiting op ‘Doe eens duurzaam!’, de populaire FMN-videoproductie over de Sustainable Development Goals, gaan we tijdens het SDG Festival verder in op de verschillende SDG’s en hoe je deze als FM’er kunt implementeren in jouw organisatie.” Het programma bevat behalve een keynote van Jan Terlouw verschillende kennissessies over handige tools voor het toepassen van de SDG’s. “Ook het onderzoek naar het inbedden van SDG’s en praktijkvoorbeelden van de implementatie hebben hun eigen podium. Als ultieme kennistoets sluiten we het programma af met de SDG Quiz.”

 

Omdat de behoefte aan het (informeler) treffen van vakgenoten en collega’s groot is, maakt FMN voor dit congres niet uitsluitend gebruik van de inmiddels bekende livestream. “Het virtuele festivalterrein is onder andere ingericht met diverse podia, lounges en een bioscoop. Als bezoeker kun je hier met je avatar doorheen ‘wandelen’, sessies met sprekers bijwonen en aansluiten bij potentiële gesprekspartners – zonder dat het overige virtuele publiek deelgenoot is van je gesprek.”

 

Deze sprekers en sessies zijn al bevestigd:

  • Keynote – Jan Terlouw
  • Facility & Workplace Marktonderzoek 2021: de rol van FM en de veranderende functie van het kantoor – TwynstraGudde
  • Gezonde gebouwen – Stefan Maatman (CFP)
  • Armoedebestrijding en hoe je daar als FM’er aan bijdraagt – Ron Steenkuijl (ADG)
  • CO2-prestatieladder – Monica Gaastra en Jesper Kloeke (Facilicom)
  • Circulair organiseren – Marleen Burger (Humanagement)

 

FMN-leden hebben gratis toegang tot het festival. Anderen betalen 50 (‘Professionals’), 25 (‘Young professionals) of 10 euro (Studenten).

 

www.fmn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie