Home > Branche > Nieuws > ‘Facilitair managers vinden het kantoor opnieuw uit’

, ,

‘Facilitair managers vinden het kantoor opnieuw uit’

Delen

Na corona werkt Nederland anders dan voor corona. Facilitair managers verleggen hun koers en stemmen de inkoop van facilitaire diensten af op een nieuwe werkelijkheid. Kantoren zien er straks anders uit dan voor de pandemie en thuiswerken is een blijvertje. Dat stellen TwynstraGudde en FMN.

De conclusie wordt getrokken op basis van het Facility & Workplace Marktonderzoek 2021 dat TwynstraGudde en FMN deze week presenteerden tijdens het congres World Workplace Europe ’21.

“Meer dan zeshonderd facilitair professionals en tien grote leveranciers onthullen in dit onderzoek waar zij de komende jaren hun budget aan besteden”, aldus de opstellers van het rapport. “Zij laten zien dat er grote veranderingen aan zitten te komen.”

Het Facility & Workplace Marktonderzoek wordt in opdracht van Facility Management Nederland uitgevoerd door TwynstraGudde. “Dit jaar is er ook een online dashboard met extra data uit het onderzoek. Exclusief beschikbaar voor deelnemers van FMN.”

Belangstellenden kunnen het rapport hier downloaden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie