Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Gispen blijft in Culemborg

Gispen blijft in Culemborg

Delen

Voor sommigen onder u is het wellicht oud nieuws, maar we willen toch even helder zijn. Gispen blijft in Culemborg. Eerdere berichtgeving van Gispen-moeder Koninklijke Ahrend deed het vermoeden rijzen dat Gispen in zijn geheel zou verhuizen naar de Ahrend-locatie in Sint Oedenrode (zie dit artikel), maar niets is minder waar.

De verhuizing van de Gispen productiefaciliteiten en logistiek naar Sint-Oedenrode, eind vorig jaar aangekondigd door moederbedrijf Koninklijke Ahrend, riep bij diverse mensen en sommige media vragen op. Gaat Gispen in zijn geheel uit Culemborg vertrekken? “Niets is minder waar”, zegt Gispens commercieel directeur Maurits van Berckel op de website van het bedrijf. “Onze showroom blijft gewoon in Culemborg. Net als de commercie, service en klantondersteuning. Vanuit Culemborg zullen we de komende jaren onze positie als inrichtingspartner en circulaire koploper in de markt juist verder gaan uitbouwen.”

De productie en logistiek verhuist voor eind 2021 naar de locatie in Sint-Oedenrode, waar meer ruimte beschikbaar is. Bovendien investeert het moederbedrijf Koninklijke Ahrend op deze locatie in een optimale inrichting en verdere verduurzaming van de productiefaciliteiten voor de hele organisatie. Overigens werd onlangs duidelijk dat FNV Metaal niet akkoord gaat met het sociale plan dat Ahrend aan de gehele operatie koppelt (zie dit artikel).

De verhuizing van de productie in Culemborg naar Sint-Oedenrode is onderdeel van een meerjarenplan waarin de efficiëntie en verduurzaming van de organisatie en een grotere flexibiliteit van de productie een essentieel onderdeel is. Maurits van Berckel: “Helaas hebben we met de commerciële ontwikkelingen niet kunnen voorkomen dat we hard geraakt zijn door corona. Juist om die reden heeft ons moederbedrijf besloten de verandering die strategisch al op de rol stond, naar voren te halen. Hierdoor kunnen we als Gispen commercieel nog beter aan de wensen van onze klanten voor kantoormeubilair en inrichtingsoplossingen voldoen.”

www.gispen.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie