Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Roderik Mos nieuwe voorzitter VIP

Roderik Mos nieuwe voorzitter VIP

Delen

Roderik Mos heeft per 1 januari van dit jaar het voorzitterschap van Peter Veer overgenomen van de Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP). Sinds de omzetting van de Vereniging van Systeem-, Kantoor- en Bedrijfsmeubelen (VSM) naar de Vereniging van Inrichtingsprofessionals in 2015 was Peter Veer voorzitter en creëerde hij met de VIP een laagdrempelige vereniging waar toegankelijkheid hoog in het vaandel staat.

Het bestuur is ervan overtuigd dat Roderik (DGA Dataflex), op een enthousiaste en inspirerende wijze sturing zal geven aan het bestuur en de vereniging. “Door onder meer zijn handelen tijdens de coronacrisis en het samenbrengen en verbinden van de leden daaromtrent heeft hij laten zien een duidelijke visie te hebben op de verdere ontwikkeling van de vereniging, inspelend op de uitdagingen van de komende jaren”, aldus het bestuur.


Met hem aangetreden is ook Esther Herber (DGA 706 Seating Group), als vicevoorzitter. Esther heeft ruim 11 jaar ervaring met voorzitterschap en bestuurlijke rollen bij onder andere Koninklijke Horeca Nederland en neemt een schat aan ervaring met zich mee, die zij graag inzet voor de leden van de VIP.

Roderik Mos: “tijdens de Coronacrisis is meer dan ooit duidelijk geworden hoe belangrijk het is om samen met de leden op te treden en een front te vormen. De meubelindustrie is over het algemeen sterk verdeeld en er liggen tal van kansen voor het oprapen die goed zijn voor onze leden én onze branche. Ik verheug me erop om me samen met alle betrokkenen in te zetten voor een toekomstbestendige branche, waarin kennis en ervaring beter en gemakkelijker worden gedeeld.”

Mos vervolgt: “Esther en ik zijn momenteel nog druk met het in kaart brengen van wensen van onze leden en vooral de kansen voor de vereniging, om op basis daarvan met een gedegen plan te komen voor de toekomst. Met een ‘Tour de Branche’ (online, maar als het kan persoonlijk) willen wij leden én oud-leden vragen wat hen bezighoudt en hoe wij voor hen relevant blijven/worden.”

Tegelijk met de overdracht van het voorzitterschap nam ook Peter Veer zijn afscheid als bestuurslid. Peter blijft vanuit zijn rol bij de Projectinrichter wel lid van de VIP.

De Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP) biedt een laagdrempelig platform voor bedrijven en professionals die zich bezig houden met het inrichten van werk gerelateerde ruimten. Met meer dan vijftig leden vertegenwoordigt de VIP een aanzienlijk deel van de Nederlandse maak- en ontwerpindustrie voor de kantoorinrichting. De VIP, opgericht in 2015, is een voortzetting van de VSM (Vereniging van systeem, kantoor en bedrijfsmeubelen).

https://inrichtingsprofessionals.nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie