Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Prestigieus certificaat voor Palmberg

,

Prestigieus certificaat voor Palmberg

Delen

Palmberg ontvangt als een van de eerste kantoormeubelfabrikanten in Duitsland het certificaat ‘Made in Germany’. Het nieuwe label is gekoppeld aan strikte voorwaarden van het Duitse instituut voor kwaliteitsborging en etikettering (RAL).

Het label bevestigt dat het ontwerp, het fabricageproces en de kwaliteitscontrole in Duitsland worden uitgevoerd. Samen met de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) heeft RAL het label voor ‘Furniture/Möbel’ ontwikkeld en in augustus 2020 geïntroduceerd. De Deutsche Gütegemeinschaft Möbel (DGM) houdt namens VDM toezicht op de naleving van de eisen.

Het keurmerk toont een kleine witte M op een lichtblauwe cirkel met de woorden ‘Möbel’ en ‘Furniture’ en de slogan ‘Made in Germany’. “Wij zien de certificering als een verdere prestatiebelofte voor onze klanten, waartoe wij ook in de toekomst verplicht zijn onder de naam Palmberg “, besluit Nicole Eggert , managing partner bij de Noord-Duitse fabrikant.

www.palmberg.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie