Home > Overig nieuws > Winnaars Facilitaire Benchmark Awards 2020 bekendgemaakt

Winnaars Facilitaire Benchmark Awards 2020 bekendgemaakt

Delen

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. en woningcorporatie Woonstad Rotterdam zijn de winnaars van de Facilitaire Benchmark Awards 2020. Volgens de jury hebben zij met hun facilitaire organisatie respectievelijk de ‘Beste Integrale Prestatie’ en de ‘Meest Verbeterde Prestatie’ geleverd het afgelopen jaar.

De award voor ‘Beste Integrale Prestatie’ is voor de organisatie die zowel een efficiënt ruimtegebruik laat zien als over de gehele linie een passend kostenniveau bij de geleverde kwaliteit heeft. Verzekeringsmaatschappij a.s.r. heeft voor het vierde jaar op rij de Facilitaire Benchmark Award in deze categorie gewonnen. Ook genomineerd in deze categorie waren Hogeschool Windesheim en KPMG. Paul Hartenberg, manager Huisvesting van a.s.r. is trots: “De benchmark award is een bevestiging voor ons als facilitair bedrijf dat onze aanhoudende inspanningen in duurzaamheid en efficiency gezien en beloond worden. Dat dit nu al voor het vierde jaar op rij is maakt het extra bijzonder. Wij zijn er supertrots op dat wij deze award wederom in ontvangst mogen nemen.”

Bij de awardcategorie ‘Meest Verbeterde Prestatie’ wordt er gekeken naar welke organisatie zich ten opzichte van het voorgaande benchmarkjaar het meest verbeterd heeft en daarbij wel de kwaliteit heeft kunnen vasthouden. Woningcorporatie Woonstad Rotterdam is de winnaar in deze categorie. In deze categorie waren FrieslandCampina en KPMG de andere genomineerde organisaties. Mecida Akan, manager Facilitaire Zaken van Woonstad Rotterdam is blij verrast:  “Binnen Woonstad Rotterdam zijn we continu bezig om de dienstverlening te verbeteren. Het is hierbij ons doel om naast kostenbesparende maatregelen het gewenste dienstverleningsniveau te behouden. Uiteindelijk bereik je dit alleen door een sterk team dat achter je staat. Deze prijs zie ik dan ook als een kroon op het werk dat we met het gehele team Facilitaire Zaken voor elkaar hebben gekregen. Ik ben enorm trots op deze prestatie!”

De uitreiking van de Facilitaire Benchmark Awards vindt normaal gesproken plaats tijdens Benchmark XL, het grootste benchmarkevenement van Nederland. Vanwege de situatie rondom COVID-19 is echter besloten om Benchmark XL te annuleren. De Facilitaire Benchmark Awards zijn, weliswaar op een andere manier, evengoed uitgereikt. De awards gaan over de facilitaire prestatie van het jaar 2019. Dit is nog een regulier jaar geweest waarin COVID-19 geen effect heeft gehad op de prestaties. Volgend jaar zal het heel interessant worden om de effecten van COVID-19 te zien op de huisvestingskosten, facilitaire kosten en prestatie. Dit kan het hele speelveld van de facilitaire awards op zijn kop zetten.

De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door beroepsvereniging FMN en vastgoedspeler Colliers International.

www.fmn.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand