Home > Branche > Nieuws > Nieuwe Dealer Manager bij Dataflex

Nieuwe Dealer Manager bij Dataflex

Delen

Dataflex meldt dat het vanaf 9 november William Bos heeft toegevoegd aan het team. Met ingang van die datum ging Bos aan de slag als Dealer Manager voor Dataflex Benelux.

In dit kader richt Bos zich voornamelijk gaan richten op diverse dealers in de Nederlandse projectmarkt. “William heeft in het verleden bij zowel Coolblue als Sprank Interieurprojecten een brede ervaring opgedaan in diverse markten, waardoor hij een perfecte invulling kan geven aan zijn nieuwe rol en zo Dataflex nog beter te vertegenwoordigen in de Nederlandse markt en ons mooie merk sterker te profileren bij zowel bestaande als nieuwe partners”, aldus het bedrijf.

www.dataflex-int.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie