Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ditt officemakers start internationale samenwerking

,

Ditt officemakers start internationale samenwerking

Delen

De Nederlandse kantoorinrichter Ditt heeft met tien partners een internationaal collectief opgericht, met als doel om voorop te gaan in recente wereldwijde ontwikkelingen
op het gebied van werk.

Het nieuwe collectief Studio Alliance bestaat uit design&build- en werkplek-experts afkomstig uit heel Europa. De elf leden delen een sterke visie op de noodzaak en het ontwerp van inspirerende werkplekken, en slaan de handen ineen om projecten over heel Europa te verwezenlijken.

Studio Alliance bestaat uit elf leden: Ditt (Nederland), Area Europe (VK), Alternativ (België), Capexus (Tsjechië), CDB (Frankrijk), DIEM (Turkije), DVM (Hongarije), IIS Space (Ierland), Il Prisma (Italië), Morphoza (Roemenië) en Reesco (Polen).

Door zich bij Studio Alliance aan te sluiten, wordt Ditt onderdeel van een groep gelijkgestemden. Het nieuwe lidmaatschap is tegelijk een opdracht en een uitdaging, een manier om de actuele ontwikkelingen rondom werk om te zetten in kansen – en die kansen met beide handen aan te grijpen. Mattijs Kaak, partner: “De manier waarop we met zijn allen naar werk kijken, en naar de plek waarop we werken, ontwikkelt zich razendsnel. Het idee van één hoofdkantoor maakt steeds vaker plaats voor een netwerk van internationale kantoren. Die verschillen vaak van land tot land, zonder overkoepelende ontwerpkeuzes. De opkomst van flexibele co-werkplekken en, nog recenter, van structureler thuiswerken, zorgen voor nóg grotere veranderingen. Met andere woorden: de behoefte aan werkplek-adviseurs met een brede internationale blik is nog nooit zo groot geweest.”

www.ditt.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand