Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Duurzaamste stoel ooit’ van Vepa x Drentea

,

‘Duurzaamste stoel ooit’ van Vepa x Drentea

Delen

Opmerkelijk nieuws van Vepa x Drentea. Het bedrijf presenteert volgende week – op 24 november – ‘de duurzaamste stoel ooit’. Voor nieuwsgierigen biedt de fabrikant alvast een ‘sneak preview’ van deze wereldprimeur.

“Onze duurzame ambitie kunnen we volgende week met iedereen delen”, aldus woordvoerder Gertjan de Kam. “2 Jaar ontwikkelen, innoveren, aanpassen, bijstellen, optimaliseren en doorzetten resulteert in iets heel bijzonders. De meest duurzame stoel ooit! 24 november laten we hem zien…”

Vepa x Drentea heeft een reputatie hoog te houden waar het gaat om opmerkelijke duurzame producten. Sinds een aantal jaar brengt de onderneming – overigens deel van de Fair Furniture Group – onder de naam ‘Plastic Whale Furniture’ meubels en lampen op de markt die worden gemaakt van plastic dat verzameld wordt in de Amsterdamse grachten.

www.vepa.nl
www.drentea.nl
www.vepadrentea.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie