Circulaire samenwerking Casala en Gispen in Hengelo

Gebruikt meubilair een nieuw leven geven – het is een van de uitgangspunten van de Circulaire Economie. Gemeente Hengelo bracht deze duurzame gedachte samen met Gispen en Casala in de praktijk.

De gemeente nam zevenhonderd stapelbare, refurbished stoelen af. Gispen, circulair partner van Gemeente Hengelo, heeft 700 refurbished stoelen van het merk Casala aan de gemeente geleverd. De Casala Curvy stoelen, die jarenlang plek boden aan bezoekers van de Grote Kerk in Naarden, hebben een tweede leven gekregen in het vernieuwde Stadhuis in Hengelo.

Casala en Gispen werken met grote regelmaat samen aan duurzame projecten en oplossingen. Casala revitaliseerde de partij stoelen voor Gemeente Hengelo tot de Curvy Circulair. De totale besparing van CO2 uitstoot ten opzichte van nieuw geproduceerde stoelen is circa 7.140 kilogram CO2.

www.casala.com
www.gispen.com