,

Brunner naar Azië

Delen

Brunner breidt de activiteiten uit in Azië. Dat meldt de projectmeubelfabrikant in een schrijven aan de pers. Ook zijn hierbij twee nieuwe krachten ingehuurd: Jean Paul de la Haye en Grant Humphreys.

“Door samen te werken met Jean Paul da la Haye en Grant Humphreys denken we de juiste expertise in huis te hebben gehaald om het merk Brunner te ontwikkelen in de regio Azië”, aldus dr. Marc Brunner.Teneinde hun taken goed te kunnen uitvoeren hebben De la Haye en Humphreys onderussen reeds hun eerste werknemer aangenomen. Kate Ip zal als Operations Manager opereren vanuit Hong Kong.

Brunner is overigens geen nieuwkomer op de Aziatische markt. In het verleden sloot het bedrijf reeds een distributieovereenkomst met Haworth en Zenith. Deze bedrijven zullen producten blijven distribueren in de APAC-regio, vanaf nu met de hulp van Jean Paul de la Haye in Singapore en Grant Humphreys in Hong Kong.

www.brunner-group.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie