Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Sedus over duurzaamheid

,

Sedus over duurzaamheid

Delen

Sedus heeft op de eigen web-pagina een driedelig interview gepubliceerd met Simon Roquette, Environmental Officer van Sedus, over duurzaamheid.

“Duurzaam handelen en beheer zijn belangrijker dan ooit geworden”, aldus auteur (en Sedus-medewerker) Marc Kaashoek in de inleiding bij de artikelserie. “Enerzijds om de hulpbronnen en dus het milieu te sparen, anderzijds omdat de regelgeving op het gebied van milieubescherming steeds strenger wordt en steeds meer in het middelpunt van de belangstelling komt te staan.”

Simon Roquette, Environmental Officer van Sedus, legt in het driedelige interview onder meer uit hoe het bedrijf zich positioneert, welke maatregelen vandaag al worden genomen en wat de doelen van morgen zijn. Ondanks het WC Eend-achtige format – dat je trouwens steeds meer tegenkomt in onze sector – is de interviewserie lezenswaardig.

https://whats-up.sedus.com/nl/duurzaamheid-bij-sedus-deel-i/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie