Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Historisch onderwijs bij Eromesmarko

,

Historisch onderwijs bij Eromesmarko

Delen

Bij Eromesmarko in Wijchen werd onlangs op historische wijze onderwijs gegeven. Reden: de opnames voor de ‘digitale Canon van Wijchen’ bij de producent van onderwijsmeubilair.

Deze digitale Canon moet een kijk bieden op de historie van Wijchen. “Het tweede venster gaat over de geschiedenis van Eromesmarko en wordt gefilmd in onze historische schoolbanken”, aldus een woordvoerder van het bedrijf, onderdeel van de VDB Group, via de eigen LinkedIn-pagina.

In het door Eyes & Ears gemaakte filmpje speelt Ties van Theaterschool Hakoena Gomarius Mes, voormalig hoofdonderwijzer (1877) en grondlegger van Eromesmarko. “De verschillende vensters worden ingezet als minilessen voor het basisonderwijs”, besluit de woordvoerder van Eromesmarko.

www.eromesmarko.nl

 

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie