Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Britse prijs voor Coretec

Britse prijs voor Coretec

Delen

Coretec heeft een prijs gewonnen in het Verenigd Koninkrijk. De vloer van USFloors International werd gelauwerd met een Interiors Monthly Award voor de beste harde vloer.

De prijs is een initiatief van tijdschrift Interiors Monthly, een maandblad over interieurs (maar dat had u waarschijnlijk al we verwacht). Volgens redacteur Andrew Kidd is met  Coretec ‘nieuwe betekenis gegeven aan multi-layer composite floors’. “De vloer onderscheidt zich van andere vloeren door de kurken ondervloer, de waterproof geëxtrudeerde kern, aangevuld met verschillende beschermende lagen.” Kidd noemt de winnende vloer ‘extreem trouw aan natuurlijke hout- en steen-dessins’ en heeft dan ook een nieuwe standaard gezet.

Jan Dossche, president USFloors International (en broer van oprichter Piet Dossche), is vanzelfsprekend blij met de award: “Coretec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. Coretec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. Op korte tijd groeiden de unieke en duurzame meerlagige harde vloeren van USFloors op wereldschaal uit tot dé referenties in de sector.”

Jan Dossche.

USFloors kende een bescheiden start als éénmanszaak, gerund vanuit de logeerkamer van oprichter en CEO Piet Dossche. Sinds de oprichting in 2001 kende het bedrijf een explosieve groei en verwierf het naam en faam in de vloerindustrie omwille van zijn innovatieve producten. Om aan de snelle, internationale expansie te kunnen voldoen, gaat USFloors intussen verder onder de vleugels van de wereldwijde Shaw Industries Groep.

www.coretecfloors.com

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand