Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Dataflex presenteert Duurzaamheidsrapport

,

Dataflex presenteert Duurzaamheidsrapport

Delen

Het Dataflex Duurzaamheidsrapport voor 2019 is nu beschikbaar. Dat meldt de bekende aanbieder van werkplekaccessoires.

“Bij Dataflex werken we continu aan onze duurzaamheidsaanpak”, aldus een woordvoerder. “Terwijl de wereld de afgelopen maanden is veranderd, hebben wij stappen gezet richting een duurzamere bedrijfsvoering. Stappen zoals het aanstellen van onze eigen Sustainability Ambassador en de introductie van onze eerste volledig gerecyclede productreeks, dat deze zomer zal worden gelanceerd.”

Men is bij Dataflex erg trots op wat er tot nu toe is bereikt. “Daarom presenteren we ons jaarlijkse duurzaamheidsrapport, waarin we een overzicht geven van de stappen die in 2019 zijn genomen en de plannen voor de komende jaren.”

Het duurzaamheidsrapport is hier te downloaden.

www.dataflex-int.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie