, ,

ACP hele zomer open

Delen

U ligt op dit moment in de zon? Het is u gegund. Maar weet dat er ondertussen in Dronten gewoon doorgewerkt wordt. Want ACP International is de hele zomer open. “Het gehele jaar kunt u bij ACP International terecht, dus ook in de zomer en tijdens de bouwvak”, aldus een woordvoerder.

ACP International is een bekende leverancier van onderdelen voor bureaustoelen. Dankzij het grote magazijn bij het nieuwe bedrijfspand in Dronten kon het bedrijf ook gedurende de afgelopen maanden – toen de aanvoerlijnen vanuit China naar de Europese markt opdroogden – tal van aanbieders ‘gewoon’ de benodigde onderdelen leveren. En dat gaat tijdens de huidige vakantieperiode dus gewoon door. “Veel leveranciers zijn tijdens de vakantieperiode dicht, maar wij willen onze klanten zo goed mogelijk blijven bedienen. Schroom dus niet om ook in de zomervakantie uw bestellingen bij ons te blijven doen.”

www.acpi.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie