Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Stijlvol opbergmeubel van Voortman

Stijlvol opbergmeubel van Voortman

Delen

Voortman Kantoormeubelen introduceert deze zomer met de Tabs Credenza een eigentijdse versie van het dressoir, een klassiek meubel bij uitstek. Sfeer en comfort waren de uitgangspunten bij de ontwikkeling van dit stijlvolle opbergmeubel.

Een dressoir was oorspronkelijk een meubelstuk dat, opgesteld bij een tafel, gebruikt werd voor het bewaren van tafelgerei en ander huisraad. Een dressoir was veelal het pronkstuk in het interieur. Ook in het moderne inspirerende kantoorinterieur kan dankzij Voortman Kantoormeubelen nu zo’n pronkstuk worden toegepast. Tabs Credenza is een stijlvol opbergmeubel voor het kantoor. “Geen puur functionele, logge opbergruimte, maar een fraai vormgegeven meubel dat mag opvallen”, aldus de fabrikant uit Purmerend.

Voortman kantoormeubelen heeft traditiegetrouw gekozen voor staal als materiaal, waardoor dit klassieke meubelstuk een verrassend moderne uitstraling krijgt. “De zorgvuldige detailleringen en afgeronde hoeken geven de Credenza een retro-achtig aanzien.”

De Credenza is qua vormgeving afgestemd op het Tabs-tafelprogramma, eveneens vervaardigd uit kunstig gevouwen plaatstaal. “Net als het overige meubilair van Voortman is de Credenza ontwikkeld op basis van circulaire uitgangspunten met herbruikbare grondstoffen en duurzame productie in eigen fabriek.”

De indeling is naar keuze met plaatstaal of High Pressure Laminate deuren en laden, of met open vakruimte. De Credenza is leverbaar in de breedtematen 170 en 250 centimeter. Het stijlvolle opbergmeubel is leverbaar vanaf augustus 2020.

www.voortmanmeubel.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand