Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Strategische samenwerking Vepa en Drentea

Strategische samenwerking Vepa en Drentea

Delen

Opmerkelijk nieuws uit de markt. De twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samenwerking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, de dealers en de markt.

Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert. Vepa en Drentea zijn allebei klein begonnen. het zijn Drentse meubelmakers in hart en nieren. Met hout en staal veroverden ze een plekje in de kantoormeubelmarkt. Die markt was ruim, ze kwamen elkaar niet vaak tegen. Maar de afgelopen jaren groeiden ze steeds meer naar elkaar toe.

Vol vertrouwen maken zij nu een sprong naar een geweldige, gezamenlijke toekomst. Samen ondernemen, één totaalcollectie, kennis en expertise samenvoegen én de passie voor duurzaamheid versterken. “Eén sterk merk dat de markt nog professioneler van dienst kan zijn”, aldus een woordvoerder.

Vepa en Drentea gaan samen verder als één sterke commerciële organisatie. Bert Top en Janwillem de Kam vormen samen de directie. De huidige productielocaties in Emmen en Hoogeveen blijven bestaan en de commerciële organisaties gaan samen. Hierdoor ontstaat één sterk team dat de markt in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland nog beter gaat ondersteunen.  De juridische fusie zal naar verwachting in 2021 plaatsvinden.

Vepa en Drentea zijn onderdeel van de VDB Groep die voorop loopt qua circulaire innovaties en beschikt over de meest moderne fabrieken in Nederland. Be by Bèta, De Lockerfabriek Eromesmarko, Facility Express, Green Furniture Circle, Nice Price Office, Nomique en Zooi zijn de andere merken in de groep.

www.vepadrentea.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand