Registratie voor congres Human Factors NL geopend

Foto: Tumisu/Pixabay

We gaan langzamerhand weer terug naar (het nieuwe?) normaal. Ook beurzen en congressen die voor het najaar gepland stonden gaan door. Zo is onlangs de registratie geopend voor het congres Human Factors NL. Het evenement wordt op 5 november 2020 gehouden in Delft.

Het congres is een initiatief van ergonomievereniging Human Factors NL. “Human Factors NL is een dynamisch platform voor iedereen die zich bezighoudt met interactie tussen mensen en hun omgeving en wil zich inzetten voor het ontwikkelen en verspreiden van kennis over Human Factors en ergonomie in Nederland en daarbuiten”, aldus de initiatiefnemers.


Het evenement vindt op 5 november plaats op de faculteit Industrieel Ontwerpen in Delft. Het congresthema is ‘systeemdenken: zoom in, zoom out’. “Het congresprogramma biedt plenaire sessies met inspirerende keynotes en een groot aantal parallelle sessies verzorgd door experts uit bedrijfsleven en kennisinstellingen op uiteenlopende human factors-gebieden.”

www.humanfactors.nl