Home > Branche > Hybride werken > Ahrend verhuurt thuiswerkplekken

,

Ahrend verhuurt thuiswerkplekken

Delen

Ahrend presenteert een nieuw initiatief. De inrichter gaat thuiswerkplekken verhuren.

“Wil jij jouw medewerkers zo snel mogelijk van een goede thuiswerkplek voorzien, maar nergens aan vast zitten wanneer de situatie verandert?”, aldus een woordvoerder van Ahrend. “Blijf dan flexibel en huur een volledig ergonomische thuiswerkplek voor elke medewerker. Wanneer je meer of minder meubilair nodig hebt, dan schaal je gemakkelijk op en af.”

Het concept biedt volgens de inrichter ‘flexibiliteit in elke situatie’. “Uit onderzoek blijkt dat organisaties ervoor kiezen om medewerkers voorlopig grotendeels thuis te laten werken. Maar hoe lang dat zo zal blijven, is voor iedereen nog onduidelijk. Dan is het prettig om flexibel te blijven met meubilair. Maandelijks kan jouw organisatie meer of minder werkplekken huren. Vervul zo altijd de meest actuele behoefte aan ergonomisch meubilair voor de thuiswerkplek van medewerkers.”

Het meubilair voor de thuiswerkplek is direct uit voorraad leverbaar. “Daardoor kunnen wij snel schakelen en inspelen op de wensen van onze klant. Wij kunnen direct leveren bij medewerkers thuis. Op die manier ontlasten wij organisaties ook van het logistieke proces.”

Geïnteresseerden kunnen de gewenste meubels kiezen en de aantallen doorgeven. “Je ontvangt direct een offerte met huurprijzen. Producten worden binnen 3-5 werkdagen op je gewenste locatie gebruiksklaar afgeleverd. Indien gewenst kunnen de producten ook thuis worden geleverd aan je medewerkers.” Door middel van een automatische incasso kan het maandelijkse bedrag simpel voldaan worden. En wanneer het meubilair niet meer nodig is kan contact opgenomen worden met de contactpersoon.

Volgens Ahrend is thuiswerken sowieso een goede ‘businesscase’: “Gemiddeld woont een werknemer 23 km van werk (CBS). Stel, een werknemer zou 1 dag per week thuiswerken. Dat bespaart 23 kilometer x 2 (heen & terug) x 4 dagen = 184 kilometer per maand. Dit is een besparing voor een middenklasse auto van 66 euro per maand of 30 euro met het openbaar vervoer. Wij bieden een volledig ergonomische thuiswerkplek aan vanaf 30 euro per maand. Deze financiert zich automatisch door besparing op brandstof of reiskostenvergoedingen.”

Het aanbieden van een ergonomische werkplek, die voldoet aan de ARBO-richtlijnen, kan belastingvrij en levert geen bijtelling privé op. Wie het meubilair uiteindelijk wil aanschaffen kan gebruikmaken van de werkkostenregeling.

www.ahrend.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie