Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Poll: gaat u naar de Orgatec?

,

Poll: gaat u naar de Orgatec?

Delen

We hebben de afgelopen periode veelvuldig bericht over beurzen die níet doorgaan. Maar de Keulse Orgatec staat (voorlopig?) gewoon op de rol. Naar het zich nu laat aanzien vindt deze vooraanstaande beurs op het gebied van projectmeubilair plaats van 27 tot en met 31 oktober. Wij zijn erg benieuwd wie er van plan is daadwerkelijk naar Keulen te gaan. Daarom een kleine poll.

Kunt u ons antwoord geven op de volgende drie korte vragen?:

  • Bent u potentieel exposant of potentieel bezoeker?
  • Bent u van plan dit jaar naar de Orgatec te gaan?
  • Is uw beslissing afhankelijk van de huidige situatie?

We zouden het op prijs stellen wanneer u uw antwoord stuurt naar [email protected] ofwel plaatst onder het LinkedIn-bericht. Eventuele aanvullende gedachten, bespiegelingen en frustraties zijn daarbij natuurlijk ook welkom.

www.insideinformation.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie