Home > Branche > Nieuws > Kantoorgeluid voor thuis

,

Kantoorgeluid voor thuis

Delen

U vindt het wel erg stil op de thuiswerkplek? De website soundofcolleagues.com biedt uitkomst: via de site kunt u herkenbare kantoorgeluiden laten klinken.

Toegegeven: het geldt bepaald niet voor iedereen. Sommige mensen kunnen het geluid op kantoor missen als kiespijn. Vlak voor de corona-crisis hadden we het met z’n allen nog over (onder meer) het hinderlijke geluid in de kantoortuin. Maar voor sommigen – waarschijnlijk vooral voor degenen zónder kleine kinderen en/of mét een aparte thuiswerkruimte – is het toch té stil tijdens het thuiswerken.

Enter soundofcolleagues.com. Deze site produceert een serie herkenbare kantoorgeluiden. Het is mogelijk je eigen mix te maken, met elementen als geluid van de ruimte, koffiemachine, toetsenborden, open raam en regen op het raam (want thuis regent het nooit, natuurlijk). Op die manier wordt thuiswerken een beetje meer zoals die goede oude kantoortuin.

https://soundofcolleagues.com/#

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie