Hygiëne van Humanscale

Meer dan ooit speelt hygiëne een hoofdrol in de kantooromgeving. Humanscale speelt erop in met de Thin Client-houder. “Die zorgt ervoor dat de Thin Client niet langer ergens los op de werktafel staat. Samen met allerlei losliggende kabels.”

Een rommelige tafel is onmogelijk goed schoon te maken. “En dat is juist nodig, want apparatuur waar iedereen aanzit is een haard van microben. Humanscale lost dit probleem nu adequaat op. Met een elegante houder onder het werkblad of met een slimme houder achter het beeldscherm op één van onze monitorarmen. Veilig en indien nodig toch toegankelijk. De wirwar aan kabels is netjes geordend en dat ziet er ook meteen een stuk netter uit.”

“In de houders passen Thin Clients van verschillende maten en vormen en ze bevatten natuurlijk geen schadelijke stoffen. Niet alleen een slimme oplossing, maar ook duurzaam.”

www.humanscale.com