Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Anticoronascherm van Quinti

,

Anticoronascherm van Quinti

Delen

Italië is zoals bekend zwaar getroffen door het coronavirus. Niet vreemd dus, dat ook Italiaanse fabrikanten slimme antivirusoplossingen bedenken voor het kantoor. Neem Quinti. De fabrikant introduceert Slice.

“Met een vette knipoog naar het verleden heeft Quinti een duurzaam flexibel scherm ontwikkeld”, meldt agent Patricia Romijn. “Ze hebben niet stil gezeten in Italië tijdens de lock-down.”

De Slice-schermen zijn onderling oneindig koppelbaar en in diverse hoeken op te stellen. Het metalen frame in wit, goud of zwart bevat een gestoffeerd paneel. “Een grote variëteit aan antibacteriële stoffen en lederdoek van onder andere Camira, Kvadrat en Gabriel maken het mogelijk om een eigen signatuur te geven aan Slice. Daarnaast komt het de akoestiek in ruimtes ten goede.”


Slice is volgens Romijn een oplossing om de noodzakelijke anderhalve meter afstand op duurzame wijze vorm te geven. “Voor horeca, openbare ruimtes en kantoren. Italian Design does matter!”

www.quinti.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie