Home > Branche > Nieuws > Podcast ‘Het nieuwe normaal’ van FMN

,

Podcast ‘Het nieuwe normaal’ van FMN

Delen

FMN grijpt de crisisperiode aan voor de podcast-serie ‘het nieuwe normaal’. Afgelopen dinsdag 28 april was de eerste opname. In zes aflevering zal FMN met een serie experts ingaan op de feiten, fabels en effecten van de coronacrisis op kantoorwerk, nu en in de toekomst.

De zes afleveringen hebben als thema ‘het nu’, ‘gedrag’, ’technologie’, ‘werkomgeving’, ‘leiderschap’ en ‘waar staan we nu’. In deze eerste aflevering over het ‘nu’ gaat gastheer Hans Topée in gesprek met Guido Meijer (director global FM & real estate Philips en lid FMN Expertteam Huisvesten), Henny van Egmond (directeur Yolk), Harold Coenders (directeur Colliers International Occupier Services en FMN-bestuurslid Data & Kengetallen), Wim Pullen (directeur Center for People and Buildings) en Natalie Hofman (voorzitter FMN). Hans Topée praat met hen over de impact van de coronacrisis op het werken.

De podcasts zijn te beluisteren via de podcastpagina van FMN.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie